top of page

Verzenden & levertijd

Transportkosten

De transportkosten worden automatisch meegerekend bij de afronding van uw bestelling. Hierbij maken wij gebruik van standaard scherpe tarieven!

De transportkosten hebben betrekking op leveringen in Nederland, incl. de Waddeneilanden.

(daar maken wij geen uitzonderingen voor)

Tarieven voor transport Nederland

  • Vanaf: € 5,95 (incl. BTW) 

  • Bestelling boven € 50,- (excl. 21% btw): GRATIS VERZENDING!!!

Tarieven voor transport België

  • Vanaf: € 12,50 (incl. BTW)

  • Bestelling boven €100,- (excl. 21% btw): GRATIS VERZENDING!!!

Bestellingen worden afgeleverd door Instabox* of Transmission**. Instabox wordt doorgaans ingezet bij pakketzendingen. Grotere zendingen worden afgeleverd door Transmission (of partners).

*Zendingen worden twee keer aangeboden door Instabox. Hierna wordt uw bestelling bij het voor u dichtstbijzijnde Instabox-depot afgegeven, alwaar u uw bestelling binnen 5 dagen op kunt halen (legitimatie verplicht). Na 5 dagen in depot en niet afgehaald te zijn ontvangt Love4greensoap.nl een weigeringskaart van de desbetreffende zending. De zending zal dan worden teruggestuurd naar Love4greensoap.nl

**Transmission biedt uw bestelling 2 keer aan. U ontvangt vooraf een tijdsindicatie via de email. Indien niemand aanwezig is of kan zijn kunnen wij na akkoord van de klant de goederen op het afleveradres onbeveiligd achterlaten. Let wel op: dit is op risico van de klant. Indien uw bestelling niet kan worden afgeleverd dan zal de zending worden teruggestuurd naar Love4greensoap.nl

Levertijd

Het streven is om bestellingen die vóór 23:59 uur worden geplaatst (op een werkdag) nog dezelfde dag te verzenden. Dat betekent doorgaans dat uw bestelling de volgende werkdag wordt afgeleverd. 

Wij adviseren om contact met ons op te nemen wanneer sprake is van een specifieke deadline. Wij kunnen hier dan extra rekening mee houden en indien nodig een tijdzending inplannen (extra kosten). In geval van het niet kunnen afleveren van een bestelling door overmacht zal een bestelling automatisch worden ingepland voor aflevering op de eerstvolgende werkdag.

Na een bestelling ontvangt u een digitale bestelbevestiging. Wanneer uw bestelling verzonden is ontvangt u tevens een digitale bevestiging van verzending. Mocht u geen bevestigingen hebben ontvangen dan is het mogelijk dat deze in uw ongewenste mail (spam) terecht zijn gekomen. De bevestigingen worden namelijk automatisch aangemaakt en het kan zijn dat uw computer dat als reclame beschouwt.

bottom of page