top of page
  • Foto van schrijverMarieska

Hoe kies je de bar die bij je past?

Bijgewerkt op: 10 feb. 2022

Bars zijn er in heel veel soorten en maten. Maar hoe vind je nu die bars die bij je passen. Belangrijkste is dat je weet wat voor bar je zoekt. Ga je voor een shampoo, body of conditioner bar? Of zoek je juist een scheer of scrub bar? Wat kies je en hoe ... Tijd voor een stappenplan.


Bij Love4Greensoap hebben we diverse bars van verschillende merken in het assortiment. Zo houden we de keuze ruim, maar kan je ook gemakkelijk verschillende ‘soorten’ bars op geur samenstellen. Hierdoor kan je eindeloos mixen met geuren en toepassingen. Kies je voor citrusgeuren of hou je meer van bloemengeuren. Wist je trouwens dat honing en kiwi heel goed bij elkaar passen?


Stap 1 Waarvoor heb je je bar nodig?

Stel allereerst vast voor welke toepassing je je bar nodig hebt. Zoek je een shampoo, conditioner of body bar? Wil je je met een body bar kunnen scrubben, scheren of alleen wassen? Stel je wilt van je vloeibare shampoo af, dan kies je voor een shampoo bar. Voor zachte en makkelijk doorkambare haren, kies je een conditioner bar. Gewoon wassen? Dan kies je voor het kopje ‘Body bar’. Scheren? Natuurlijk de scheer bar en een scrub, vind je onder scrub bar.Stap 2 – Welk type huid heb je?

Na de keuze waarvoor je de bar nodig hebt, kijk dan voor welke type haar of huid je het wilt gebruiken. Zo kan je bij de shampoo en conditioner kiezen voor bijvoorbeeld: ‘vet haar’, ‘dun haar’, ‘geverfd haar’, ‘krullend haar’, maar ook ‘alle haartypen. De body bars kunnen helpen bij een droge huid of juist een vette huid. De bars kunnen ook verlichting geven bij ontstekingen, roodheid, eczeem en andere huidproblemen. Alle toepassingen zijn in de beschrijvingen terug te vinden.

Stap 3 – De geur van de bar

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de geur van je bar. Het is een persoonlijke keuze. Dus zoveel mensen zoveel wensen. Alle bars hebben in hun omschrijving de geur staan. Deze hoofdgeur is het meest overheersend en zal je duidelijk ruiken bij gebruik. Check ook even de uitgebreide beschrijving als je de ondersteunende geuren wilt weten.Stap 4 – De gebruikte ingrediënten

Love4Greensoap zoekt producten die geen schadelijke ingrediënten bevatten met zorg uit. Zo bevatten de bars geen parabenen, palmolie en SLS. Zoek je specifiek vegan producten? Per product wordt aangegeven of het een 100% vegan artikel is. Veelal de meeste artikelen hebben geen plastic verpakking. Mocht hier wel voor gekozen zijn - zoals bij de schoonmaakmiddelen - dan is het plastic gerecycled en recyclebaar.

Een volledige ingrediëntenlijst vind je in de omschrijving onder de producten. Voor meer vragen over een specifiek artikel kan je contact opnemen met de klantenservice.


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page