top of page
shampoo-bars-conditioner-bar-lavendel.png
stoomkruiden.png

WE HOUDEN HET SIMPEL

Met een voorliefde voor natuurlijke producten zijn we Love4Greensoap begonnen. Na jarenlang over producten geschreven te hebben, is de lijst met persoonlijke favorieten eindeloos. De leukste en beste verzamelen we hier voor jullie.

WIJ ZIJN

En wij zijn; Anna, Annemieke en Marieska. Samen runnen we Love4Greensoap. Allemaal met een ander uitgangspunt, maar met hetzelfde doel: de wereld een stukje mooier en gezonder maken.

 

Anna (17) is student aan de kunstacademie Willem de Kooning in Rotterdam. Hier volgt ze een opleiding tot graphic designer. Mooie beelden zijn haar lust en haar leven. Daarnaast heeft ze een gezonde kijk op het leven en oog voor mens en dier. Haar voorkeur gaat dan ook uit naar vegan producten in een mooi jasje.

 

Annemieke (36) is moeder van 2 jongens met een voorliefde voor haken en breien. Hierbij draait ze haar hand er niet voor om de moeilijkste patronen tot leven te wekken. Haar creativiteit en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat zelfs de gekste ideeën gerealiseerd worden. Haar voorkeur gaat dan ook uit naar handgemaakte bijzondere producten.

 

Marieska (45) is schrijver in hart en nieren. Nieuwsgierig naar het leven en de mensen om haar heen tovert ze deze momenten het liefste om tot inspirerende verhalen. Met een liefde voor vintage mode en oude boeken gaat haar voorkeur binnen love4greensoap uit naar de kleine merken met een bijzonder verhaal.

 

Nice to meet you!

Anna-Annemieke-Marieska.png
bottom of page