top of page

Betaalmethoden & bestellen

Bestellen en betalen

Bestellen bij Love4greensoap.nl is super eenvoudig en kan 24 uur per, 7 dagen per week 365 dagen per jaar!

Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Het is daarbij niet noodzakelijk om een account aan te maken. Wij raden dit echter wel aan!

Waarom wel/geen account?

U kunt zonder account een bestelling plaatsen en bij de afronding van uw bestelling uw gegevens invoeren. U kunt er ook voor kiezen om éénmalig een eigen account aan te maken. Bij een volgende bestelling hoeft u dan niet opnieuw uw gegevens in te voeren, maar logt u eenvoudig in op uw eigen account. U heeft dan tevens inzicht in eventueel eerder geplaatste bestellingen en facturen!

Zakelijke klanten vragen wij om bij het invullen van factuur- en/of aflevergegevens de bedrijfsnaam en bijbehorend BTW nummer in te vullen.

Bestellen

Alle producten uit ons assortiment worden weergegeven in onze webshop. U kunt zelf aangeven welke producten u wilt bestellen door het juiste product te selecteren en het benodigde aantal in te vullen. 

Wanneer u alle gewenste producten in het winkelwagentje heeft geplaatst kunt u de bestelling afronden. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld (of bent ingelogd) hoeft u alleen nog maar akkoord te gaan met de voorwaarden, waarna u de bestelling veilig kunt betalen. Wij houden u vervolgens op de hoogte van de status van uw bestelling.

Betalen

U kunt uw bestelling éénvoudig en veilig betalen via IDeal, PayPal, Creditcard, Klarna* of Bancontact/Mister Cash (België). Nadat de bestelling is afgerond wordt u doorverwezen naar de website van uw eigen bank voor het voltooien van de betaling. Hierna keert u terug naar Love4greensoap.nl en ontvangt u de bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Deze kan soms in uw spam of ongewenste mail terecht komen!

Voor de verwerking van betalingen werkt Love4greensoap.nl samen met Mollie. Dit geeft u als klant de garantie op een veilige verwerking van uw betaling en hoeft u geen privacygevoelige informatie op onze webshop achter te laten.

Klarna voert voor Love4greensoap.nl het volledige achteraf betaalproces uit.

Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Klarna kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevens controle uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

*Klarna - Achteraf betalen voor Nederlandse klanten

Op factuurbasis bestellen

Bedrijven kunnen in overleg op factuurbasis bestellen met een betalingstermijn van 14 dagen. Mogelijk wordt hiervoor een jaarlijkse kredietwaardigheidscheck door ons uitgevoerd. De kosten hiervoor bedragen €9,95 incl. btw (€8,22 excl. btw) per jaar. Deze check wordt maximaal 1x per jaar uitgevoerd. Betaling vindt plaats via Svea Finans.

bottom of page